Aleš Rojs

Aleš Rojs

Managing Partner

Jeziki:

Angleški jezik, Nemški jezik, Srbski jezik, Hrvaški jezik

Aleš Rojs je eden od ustanoviteljev odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji in njen poslovodeči partner od leta 1989.

Jeziki:

Angleški jezik, Nemški jezik, Srbski jezik, Hrvaški jezik

Družbo je ustanovil z vizijo, da bi v Sloveniji ustvaril vodilno odvetniško družbo na področju gospodarskega prava z visoko usposobljenim timom odvetnikov. Od leta 2014 je soustanovitelj in idejni vodja združenja Top-tier Legal Adriatic (TLA), ki povezuje vodilne odvetniške družbe iz držav Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Slovenije in Srbije.

Številnim domačim in tujim strankam iz različnih sektorjev je svetoval glede večjih privatizacijskih projektov, združitev in prevzemov, finančnih prestrukturiranj in v stečajih postopkih.

Več kot 20 let je bil aktiven pri vseh pomembnejših projektih združitev in prevzemov v Sloveniji, nudil neprecenljive izkušnje in pravno znanje s področja evropske zakonodaje in delovanja slovenskega trga. Prepoznaven je zaradi svoje ciljne usmerjenosti pri iskanju rešitev in svoje odločnosti, da vsak posel uspešno spelje do konca.