Odvetniki
 

Odvetniki

 
 
 

Aleš Rojs

Partner
Jezik: angleščina, nemščina, srbščina, hrvaščina
Aleš Rojs

Aleš Rojs je eden od ustanoviteljev odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji in njen poslovodeči partner od leta 1989. Družbo je ustanovil z vizijo, da bi v Sloveniji ustvaril vodilno odvetniško družbo na področju gospodarskega prava, z visoko usposobljenim timom odvetnikov. Od leta 2014 je soustanovitelj in idejni vodja Top-tier Legal Adriatic združenja (TLA), ki povezuje vodilne odvetniške družbe iz držav Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Slovenije in Srbije.

Številnim domačim in tujim strankam iz različnih sektorjev je svetoval glede večjih privatizacijskih projektov, združitev in prevzemov, finančnih prestrukturiranj in v stečajih postopkih.

Več kot 20 let je bil aktiven pri vseh pomembnejših projektih združitev in prevzemov v Sloveniji, nudil neprecenljive izkušnje in pravno znanje s področja evropske zakonodaje in delovanja slovenskega trga. Prepoznaven je zaradi svoje ciljne usmerjenosti pri iskanju rešitev in svoje odločnosti, da vsak posel uspešno spelje do konca.

Uvrstitve 

  • Eminent Practitioner in Corporate/Commercial (Chambers Europe/ Global 2018)
 
 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: