Združitve in prevzemi
 

Področje dela

 
 
 

Združitve in prevzemi

Odvetniška družba ima pomembne dolgoročne izkušnje in znanje na področju prevzemov in združitev. Zastopamo kupce, prodajalce in finančne svetovalce pri prodaji deležev, delnic (share deal) in premoženja (asset deal), pri združitvah, prevzemih, prestrukturiranju in skupnih vlaganjih.

Transakcije zajemajo tako posle znotraj Slovenije kot tudi čezmejne posle in stranke iz različnih gospodarskih panog.

Svetujemo strankam, ki poslujejo v sektorjih, kot so farmacevtska industrija, gradbeništvo, mediji in jeklarska industrija. Z našim delom, izkušnjami in trudom pri zastopanju strank na teh področjih smo razvili priznano prakso, ki pokriva celotno področje združitev in prevzemov.

Stranke o nas

Ustanovitelj Aleš Rojs je opisan kot »vodilna sila za uspehom družbe, ki vodi odlično skupino strokovnjakov na področju gospodarskega prava«. Aleš Rojs ohranja svoj sloves kot menedžer ključnih strank družbe ter vodja najpomembnejših pogajanj glede financiranja in poslov združitev ter prevzemov. (O njem v Chambers Global 2015.)

Odvetniška družba Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji ostaja družba, ki na slovenskem trgu postavlja standarde, njeno delo pri nekaterih največjih domačih transakcijah pa ji zagotavlja mesto med prvovrstnimi družbami. (O družbi v IFLR 1000, 2015.)

»Odvetniška družba Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji o. p., d. o. o., ponuja resnično profesionalne storitve impresivnemu seznamu strank.« (O družbi Legal 500, 2014.)

Aleš Rojs je prepoznan kot ugleden odvetnik, ki slovi po vodenju najpomembnejših transakcij na slovenskem trgu. Prav zaradi bogatih izkušenj je za številne stranke priljubljena izbira. (O njem v Chambers Global 2014.)

Odvetnika Grega Peljhana stranke cenijo zaradi njegovih sposobnosti na področju bančništva, gospodarskega prava in prevzemov in združitev. (O njem v Chambers Global 2014.) 

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: