Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Telekomunikacije in IT

Naša odvetniška družba ima bogate izkušnje s pravnim svetovanjem na področju telekomunikacij in informacijske tehnologije (IT).

Redno svetujemo domačim in tujim strankam, ki se ukvarjajo s storitvami IT, digitalnimi mediji, elektronskim poslovanjem in telekomunikacijami, in sicer glede mnogo vprašanj, povezanih s telekomunikacijskimi in IT-storitvami, vključno z regulatornimi vprašanji, upravnimi dovoljenji, IT-pravom, elektronskim poslovanjem, tehnološkimi prevzemi, piškotki, varstvom osebnih podatkov, lokacijskimi storitvami in vprašanji glede zasebnosti.

Naše stranke na njihovo željo tudi proaktivno obveščamo o novostih in pričakovanih spremembah področne pravne ureditve. 

Stranke o nas

»Odvetniki Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji so čudoviti – vodili so nas preko veliko občutljivih in neprijetnih situacij v zelo sovražnem okolju, za kar smo jim zelo hvaležni.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Absolutno sem bil zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Z odvetniki je prijetno sodelovati, so dinamični in kreativni.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: