Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Javna naročila in infrastruktura

Naša družba svetuje strankam pri različnih infrastrukturnih projektih in postopkih javnega naročanja. Naše stranke so predvsem pobudniki, sponzorji, financerji in javni organi, udeleženi pri projektih, povezanih z infrastrukturo in gradnjo, medicinsko opremo, ravnanjem z odpadki, zdravili in energetskim sektorjem.

Spekter storitev, ki jih ponuja naša družba, obsega svetovanje glede vseh vidikov javnega naročanja, pogajanj, financiranja, izgradnje in delovanja velikih projektov, vključno z javno-zasebnimi partnerstvi. Naše svetovanje obsega vse vidike javnega naročanja, tudi svetovanje in pripravo dokumentacije za javna naročila in navodila ponudnikom pri zagotavljanju skladnosti s predpisi, ki urejajo javna naročila.

Stranke o nas

»Odvetniki Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji so visoko cenjeni in konsistentno predlagajo zelo uporabne nasvete.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

»Zelo odzivna ekipa, ki hitro najde prave rešitve v kompleksnih primerih velike vrednosti.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

»Ekipa Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji] je izjemno podkovana in deluje na visoki stopnji zaupanja in razumevanja.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Absolutno sem bil zadovoljen s storitvami družbe. Z odvetniki je prijetno sodelovati, so dinamični in kreativni.«
(O družbi v Chambers Europe 2014.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: