Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Okoljsko pravo

Zaradi bogatih izkušenj in dobrega poznavanja okoljske zakonodaje EU se naša družba ukvarja z vsemi vidiki gospodarskih transakcij, kot so prevzemi in financiranje, sodni postopki in postopki pred regulatornimi organi, okoljske ocene in zastopanje strank v upravnih in sodnih postopkih.

Odvetniki naše družbe strankam pomagajo pri sestavi pogodb, povezanih z okoljem, izvajajo pa tudi okoljske skrbne preglede, zastopajo družbe, ki uporabljajo okolju prijazne tehnologije, in pomagajo družbam, ki se soočajo s problemi na področju kršenja okoljskih predpisov.

 Stranke o nas

»Odvetniki Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji so čudoviti – vodili so nas preko veliko občutljivih in neprijetnih situacij v zelo sovražnem okolju, za kar smo jim zelo hvaležni.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Absolutno sem bil zadovoljen s storitvami družbe. Z odvetniki je prijetno sodelovati, so dinamični in kreativni.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: