Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Nepremičninsko pravo

Naši strokovnjaki se aktivno ukvarjajo z vsemi vidiki poslov, ki zadevajo pridobitev, odtujitev ali financiranje nepremičnin. Odvetniška družba je bila udeležena v nekaterih največjih nepremičninskih transakcijah v Sloveniji, pri katerih je pogosto svetovala nekaterim največjim nepremičninskim skladom.

V poslih, ki zadevajo razvoj, financiranje, izgradnjo in aktivnosti širokega spektra kapitalsko intenzivnih projektov, svetujemo številnim razvojnim podjetjem, institucionalnim investitorjem, bankam in drugim investitorjem in družbam glede vprašanj, povezanih z njihovim premoženjem, posojilodajalci, finančnimi svetovalci, multinacionalnimi institucijami, pogodbeniki, državnimi organi in lokalnimi oblastmi.

Stranke o nas

»Ekipa Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji je izjemno podkovana in deluje na visoki stopnji zaupanja in razumevanja.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

Robert Prelesnik ohranja status vodilnega odvetnika pri velikih in kompleksnih financiranjih projektov, njihovem načrtovanju in izvedbi. (O njem v Chambers Europe 2015.)

Grega Peljhana stranke cenijo, ker svetuje »mirno, avtoritativno, celovito, všečno in kot poznavalec«. Osredotoča se na prestrukturiranje in reševanje sporov na področju nepremičnin in gradbeništva. Nedavno je večji družbi svetoval glede lastniškega in upravljavskega prestrukturiranja več hotelov. (O njem v Chambers Europe 2015.)  

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Absolutno sem bil zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Z odvetniki je prijetno sodelovati, so dinamični in kreativni.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: