Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Letalsko pravo

Naša skupina odvetnikov, specializiranih za letalsko pravo, se lahko pohvali s poglobljenim poznavanjem letalskega sektorja in dolgoletnimi izkušnjami s svetovanjem glede zadev, povezanih z letalskim pravom. To vključuje odškodninske zahtevke, gospodarske posle, pogodbe iz področja letalskega prava, pravna vprašanja s področja odgovornosti letalskih družb, financiranja, prodaje, nakupa, dajanja letal v najem in registracije letal ter regulatorna vprašanja.

Kot strokovnjaki svetujemo široki paleti domačih in tujih strank, kar vključuje letalske prevoznike, financerje, proizvajalce letal, letališča, logistična podjetja in podjetja, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem in popravilom letal in letalskih sistemov. Naša družba združuje specializirano poznavanje nacionalne zakonodaje z mednarodnimi izkušnjami in omrežjem strokovnjakov s področja letalskega prava iz drugih jurisdikcij.

Stranke o nas

»Ekipa Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji je izjemno podkovana in deluje na visoki stopnji zaupanja in razumevanja.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Absolutno sem bil zadovoljen s storitvami družbe. Z odvetniki je prijetno sodelovati, so dinamični in kreativni.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: