Intelektualna lastnina
 

Področje dela

 
 
 

Intelektualna lastnina

Glede intelektualne lastnine svetujemo družbam s področij, kot so farmacevtska industrija, biotehnologija, zdravstvo, tehnologija, telekomunikacije, mediji, šport, potrošne dobrine in maloprodaja, ter finančnim institucijam.

Naši odvetniki imajo obsežne izkušnje s pravdami glede intelektualne lastnine in svetovanjem glede prenosa pravic intelektualne lastnine. Svetujejo na področjih avtorskega prava, patentnega prava, znamk, zaščite know-howa in licenciranja.

Stranke o nas

Tomaža Ilešiča so stranke opisale kot prvorazrednega odvetnika na njegovem področju. Ena izmed strank je podala naslednje mnenje: »Ima obširno znanje s področja konkurenčnega prava in leta izkušenj.« Njegove obsežne izkušnje vključujejo pridobivanje soglasja za združitve velike vrednosti, vključno s pomembnejšimi primeri pred Evropsko komisijo. (O njem v Chambers Europe 2015.)

»Ti odvetniki so briljantni – zelo smo jim hvaležni, saj so za nas uspešno vodili več kočljivih situacij in težkih primerov v neprizanesljivih okoliščinah.« (O družbi v Chambers Europe 2015.)

Matijo Testena so stranke opisale kot natančnega odvetnika, ki zna opredeliti problem in pri tem ostane pozoren na širše okoliščine primera, in kot izjemnega odvetnika na področju intelektualne lastnine, ki slovi po hitrem in neposrednem odzivu. (O njem v Chambers Europe 2015.)

Tomaž Ilešič redno svetje na področju intelektualne lastnine in je cenjen zaradi svojega hitrega odziva. (O njem v Chambers Europe 2014.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: