Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Gradbeništvo

Naši odvetniki na področju gradbeništva združujejo izkušnje, ki so jih pridobili pri zastopanju strank pred sodišči, z znanjem in razumevanjem poteka gradbenih projektov. Stankam smo svetovali pri več različnih pomembnih nacionalnih gradbenih projektih, vključno s transakcijami, povezanimi z avtocestnim omrežjem in elektrarnami.

Skrbno zasledujemo interese naših strank pri vseh gradbenih in nepremičninskih transakcijah, pri katerih jim svetujemo. Naši odvetniki ponujajo celoten spekter storitev na področju gradbenega prava investitorjem, vodjem projektov, izvajalcem in drugim udeležencem gradbenih projektov ter celovito pravno pomoč pri vprašanjih, povezanih z gradbenim pravom.

Naše storitve na področju gradbenega prava vključujejo: pripravo in pregled pogodb, pomoč pri pogajanjih, urejanje potrebne administracije, svetovanje ter vodenje pravdnih in arbitražnih postopkov v zvezi z zahtevki s področja gradbenega prava.

Stranke o nas

Robert Prelesnik ohranja ugled vodilnega svetovalca v zvezi s financiranjem kompleksnih projektov, načrtovanjem in gradbenimi projekti. (O njem v Chambers Europe 2015.)

Grega Peljhan dobiva pohvale strank, ker je »miren, avtoritativen, izkušen, prijeten in razgledan« svetovalec. Pravno pomoč nudi predvsem na področju prestrukturiranja dolgov in reševanja sporov v zvezi z gradbeništvom in nepremičninami.
(O njem v Chambers Europe 2015.)

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

Vodja oddelka Robert Prelesnik je cenjen zaradi njegovih pravnih izkušenj na področjih gradbeništva in javnega naročanja.
(O njem v Chambers Europe 2014.) 

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: