Področje dela
 

Področje dela

 
 
 

Gospodarsko pravo

Gospodarsko pravo predstavlja osrednjo dejavnost naše pisarne. Družba svetuje strankam z raznovrstnimi profili, od start-up podjetij do mednarodnih družb in večjih mednarodnih korporacij. Strankam ponujamo celoten spekter storitev v zvezi z gospodarskim pravom – pristop »one stop shop«.

Strokovnjaki v družbi imajo obsežne izkušnje pri pravnem svetovanju v zvezi z ustanavljanjem in upravljanjem družb, s transakcijami združitev, oddelitev in prevzemov, z iztisnitvami delničarjev in prestrukturiranjem družb.

Našim strankam svetujemo na področjih avtomobilske industrije, maloprodajnih storitev, tehnologije, energetike, farmacije, medijev in raznih splošnih poslovnih področjih.

Stranke o nas

Ustanovitelj Aleš Rojs je opisan kot »vodilna sila za uspehom družbe, ki vodi odlično skupino strokovnjakov na področju gospodarskega prava«. Aleš Rojs ohranja svoj sloves kot menedžer ključnih strank družbe ter vodja najpomembnejših pogajanj glede financiranja in poslov združitev ter prevzemov. (O njem v Chambers Global 2015.)

Ugled Grega Peljhana na slovenskem komercialnem trgu raste zaradi njegovega »dobronamernega, konsenzualnega in preciznega« pristopa k delu. Najbolj je prepoznaven na področju finančnih zadev in prestrukturiranja.
(O njem v Chambers Global 2015.)

Bojan Šporar je izredno obetaven odvetnik na področju transakcij. Viri ga označujejo za »pametnega, organiziranega in potrpežljivega, z diskretnim in kooperativnim pristopom«. (O njem v Chambers Global 2015.) 

»Oblikovanje močne ekipe je razlog, da je Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji o. p., d. o. o., ena najboljših odvetniških družb v Sloveniji. Med glavnimi svetovalci so Aleš Rojs, Grega Peljhan, Bojan Šporar, David Premelč in Tomaž Ilešič, širok spekter strank pa potrjuje njihovo profesionalnost, bogato znanje na številnih področjih in visoko raven storitev.« (O družbi v Legal 500, 2015.)

»Odvetniška družba Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji o. p., d. o. o., zagotavlja zelo strokovne storitve impresivnemu spektru strank.« (O družbi v Legal 500, 2014.)

Aleš Rojs je prepoznan kot ugleden odvetnik, ki redno vodi najpomembnejše transakcije na slovenskem trgu. Prav zaradi bogatih izkušenj je za številne stranke priljubljena izbira. (O njem v Chambers Global 2014.)

Odvetnika Grega Peljhana stranke cenijo zaradi njegovih sposobnosti na področju bančništva, gospodarskega prava ter prevzemov in združitev. (O njem v Chambers Global 2014.)

»Absolutno sem bil zadovoljen s storitvami družbe. Z odvetniki je prijetno sodelovati, so dinamični in kreativni.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Neizmerno sem zadovoljen s storitvami Odvetniške družbe Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji. Odvetniki so ponudili rešitve in se z nami o vsem pogovorili. Vrhunska odvetniška družba.« (O družbi v Chambers Europe 2014.)

»Odvetniška družba Rojs, Peljhan, Prelesnik & partnerji o. p., d. o. o., ponuja resnično profesionalne storitve impresivnemu seznamu strank.« (O družbi Legal 500, 2014.)

»To je ena izmed dveh lokalnih družb, ki vzdržujeta mednarodne standarde.« (O družbi v Chambers Europe, 2013.)

»Skupina z globino in širino, specializirana za področje gospodarskega prava in uspešna pri reševanju sporov.« (O družbi v Chambers Europe, 2013.)

»Ta številčni gospodarski oddelek ostaja vodilni na trgu in obvladuje širok spekter zadev, kot so združitve in prevzemi, konkurenčnost, reševanje sporov in ADR.« (O družbi v Chambers Europe, 2013.)

»Smo zadovoljni. Odvetniki imajo veliko izkušenj z evropskim pravom in jim lahko zaupamo. Njihov odzivni čas je kratek, nudijo celoten obseg storitev in dobiš vse odgovore na enem mestu.« (O družbi v Chambers Europe, 2013.)

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: