Zaposlitev
 

Področje dela

 
 
 

Zaposlitev

Veseli smo vsakega posameznika, ki deli naše vrednote in želi pri nas graditi svojo kariero. Vsakemu novemu odvetniškemu pripravniku dodelimo mentorja, ki pripravnika usmerja in mu pomaga pri reševanju zahtevnejših nalog.

Prijava in razgovor

Dobrodošli so vsi kandidati z odličnim pravniškim znanjem, komunikacijskimi sposobnostmi ter sposobnostjo kritičnega in sistematičnega razmišljanja. Želimo si ambicioznih, zagnanih in odgovornih sodelavcev, ki so pripravljeni prevzeti pobudo, razviti učinkovite rešitve in delijo naše skupne vrednote.

Prijavo lahko pošljete na naslov zaposlovanje@rppp.si. Prijava mora vsebovati življenjepis, motivacijsko pismo in ocene (letno povprečje, skupno povprečje ter seznam ocen predmetov v okviru tistih področij prava, ki jih naša družba pokriva). Ocenjevali vas bomo ne le na podlagi doseženih ocen, temveč tudi glede na vaše dosežke, vrednote in motiviranost. V motivacijskem pismu predstavite vaše sposobnosti in znanje, čeprav morebiti še nimate delovnih izkušenj. Pojasnite nam, zakaj menite, da ste primerni za to delo, in izpostavite vaše lastnosti, ki bi lahko prispevale k uspehu družbe in nas bodo prepričale, da se z vami pogovorimo.

Vprašanja na razgovoru so osredotočena predvsem na vaše pretekle izkušnje, spretnosti in razloge za prijavo. V večini primerov kandidatom zastavimo tudi miselna vprašanja, ki nam pomagajo oceniti sposobnost kandidata za reševanje problemov in sposobnost analitičnega razmišljanja. Od kandidatov pričakujemo, da so na razgovoru pristni in seznanjeni z delom družbe, imajo pa tudi možnost, da postavijo vprašanja.

 
 
 

  •  

    Ocena družbe v mednarodnih katalogih odvetniških družb: